02-05-2016 - Ræser dueller og vind i håret

 

Af Karina Rinke Jensen

karinarinkejensen@gmail.comwww.karinarinke.dk

 

Padborg Park

Da racersæsonen denne weekend blev skudt i gang på Padborg Park, herskede der vist ingen tvivl om at alle i 7ér klubben, glædede sig til at komme ud og få ”vind i håret. Selv om vejret så noget faretruende ud, fik vi gode kørerforhold. Uden at afsløre for meget, kan vi vist godt røbe, at det blev til en lille dans fra syver Race-styregruppens formand Ivan Hansen, der i løbet af weekenden både blev set i en” let til bens sejrspolka” og en mere tårevædet ”fandens også free style.”

 

Snurretoppen i chikanen

Livet er her i 2016 stadig for kort til kedelig motorsport og igen i år er der allerede fra start spænding på alle fronter.” Jeg blev presset af Christian og det var sjovt,” fortæller Steffen.  Duellen mellem de to endte i chikanen, hvor Christian Sørensen med for høj fart til at manøvre, måtte på en lille snurretur. Steffen kørte en flot 1 plads hjem til Team Lindgren og Christian fik trods snurreturen kæmpet sig op på en flot andenplads. Heatet bød på rigtig mange gode dueller og det var da også tydeligt at mærke den gode stemning blandt kørerne efter løbet.

 

Speederen i bund og fuld fart frem

Søndagens heat blev for Team Lindgren en anderledes nervepirrende historie. Sætningen ”det er ræs” kom vi til at høre et par gange og den tidligere omtalte ”fandens også frees style” fik ved Ivan Hansen sin afgang på asfalten efter heatet.

Steffen måtte med gårsdagens placering, se frem mod at skulle kæmpe sig op i feltet, fra en 5 plads. ”Vi gav den fuld gas og fik efter 3 omgange kæmpet os op på en fin 1 plads,” fortæller Ivan Hansen.  Der stoppede søndagsfesten dog brat også for Team Lindgren. Gaskablet havde bogstavelig talt ”taget sig en springtur” og den unge racerkører måtte sige farvel til førstepladsen og de 25 point.  ”At skulle stå her med et sprunget gaskabel og 0 point er bare noget rigtig pis,” siger Ivan Hansen. Christian Sørensen fik en flot førsteplads efter at have kæmpet med Mirza. Carsten snuppede tredjepladsen.

Teamet fik talt ud om skuffelsen i campingvognen. ”Det er spillets regler, sådan er dette game,” siger teamets mekaniker Per Hansen og afrundes med kommentaren: ”Vi kan kun gøre det så godt som vi kan, der kan altid gå noget galt, det er vilkårene når vi kører ræs.”

Med denne kommentar takker teamet for en begivenhedsrig weekend på Padborg Park

Sponsorer