29-08-2016 - Tilbage efter sommerferien

 

Jyllandsringen

I weekenden var syverne for alvor tilbage efter sommerferien og klar til Grand Prix på Jyllandsringen. Der var traditionen tro arrangeret VIP arrangement, det Skandinavisk mesterskab skulle afgøres og sidst men ikke mindst skulle der dystes om points til det danske mesterskab som inden længe bliver afgjort.

 

Godt vejr og ny asfalt.

Det hele startede fredag, med en omgang træning sidst på eftermiddagen. For Steffen og Team-Lindgren forløb dette planmæssigt. Steffen fik prøvekørt den nye asfalt og kørt nogle gode omgange. Til tidtagningen satte Steffen hurtigst tid. Et lille men må dog her snige sig ind, for på vej ud af pitten overskred bil nr. 126 spærrelinjen, hvilket betød straf og en start på skammekrogens 5 plads. De 5 startlamper slukkede og første heat blev skudt i gang. Steffen fik en god start og allerede efter første omgang var skammekrogsplaceringen ændret til en 2 plads. Forrest lå den norske kører Daniel Raastad, der var kommet til Danmark for at kæmpe om det Skandinaviske mesterskab. Steffen og Daniel kørte meget tæt alle omgangene igennem. På sidste omgang kom der for alvor fart på Team Lindgrens blå racer. Steffen kæmpede sig op på siden af Daniel og i kampens hede får begge kørerne bremset for sent. Steffen og Daniel kæmper sig ind i svinget halvt dækket til i dækrøg. På vej ud af svinget, misser Daniel at få sin bil i gear og dette bliver Steffens åbning. Den danske racer suser forbi den norske, og holder placeringen ind over målstregen. Et godt og spændede første heat.

 

VIP-hygge og lækker mad

Søndag blev der traditionen tro, afholdt VIP arrangement i syverregi. Dette blev igen i år en stor succes. Omkring 100 mennesker trodsede regnen og gæstede VIP teltet. Syverne skulle først køre sidst på eftermiddagen, så der var god tid til både snak og hygge. Klokken 1640 fik syverne igen tid på banen. Regnen havde taget sin afsked og overladt scenen til solen, der uden at beklage sig tørrede banen op. Den lækre VIP mad var sunket til bunds og alle var klar til at se, samt køre race.

 

Traditionen tro byttes pladserne rundt i andet heat og Steffen startede derfor som 5ér. Steffen fik en rigtig god start, og kom ud som nummer 2 efter første sving.I sving 4 fik Steffens racer "norsk besøg". Den norske Daniel havde godt med fart på og ramte Steffen i siden. Heldigvis var skaderne overkommelige og Steffen kunne fortsætte, hvilket man så sandelig også må sige at han gjorde. Steffen susede bogstavelig talt forbi den førende Carsten og som kommentatoren så fint sagde en 5,6,7 gange, "Steffen kører i en klasse for sig selv." Mere rammende kan det vist ikke siges, for det gjorde den gæve nordjyde virkelig. Man skal i sandhed ikke lade sig narrer af hans rolige fremtoning udenfor banen, så ryger man i hvert fald skakmat med det samme.

Det blev en meget succesfuld weekend for Team-Lindgren. Steffens dårlige resultater i Norge, resulterede i at han måtte se sig til takke med en 2 plads i det Skandinaviske mesterskab. "At skulle se førstepladsen gå til Daniel Raastad var naturligvis ikke planen, fortæller Steffen Hansen, men vi kørte en næsten fejl fri weekend og er alt i alt meget tilfredste med resultatet.

 

Tak til alle de mange gæster som deltog i vores VIP-arrangement. Vi er meget taknemmelige for alle jer som støtter os, uden jer var det ikke muligt for os at være så fokuserede og køre det race vi gør.

 

Med denne kommentar takker teamet af for denne gang og ser frem til næste løb, som afholdes på ring Djursland om 14 dage.

 

 

Sponsorer