29-08-2016 - Tilbage efter sommerferien

 

Jyllandsringen

I weekenden var syverne for alvor tilbage efter sommerferien og klar til Grand Prix på Jyllandsringen. Der var traditionen tro arrangeret VIP arrangement, det Skandinavisk mesterskab skulle afgøres og sidst men ikke mindst skulle der dystes om points til det danske mesterskab som inden længe bliver afgjort.

 

Læs mere

7-05-2016 - Godt & blandet – vejr og ræs

 

Ring Djursland

I weekenden linede vi op på Ring Djursland, til sæsonens andet løb. Vi havde accepteret Super Cups forespørgsel om samkørsel, hvilket skulle vise sig blive en udfordring af rang. Accepten var velment fra vores side, men efterfølgende en beslutning der røg ind under kategorien ”en dårlig beslutning.”

 

Læs mere

02-05-2016 - Ræser dueller og vind i håret

 

Padborg Park

Da racersæsonen denne weekend blev skudt i gang på Padborg Park, herskede der vist ingen tvivl om at alle i 7ér klubben, glædede sig til at komme ud og få ”vind i håret. Selv om vejret så noget faretruende ud, fik vi gode kørerforhold. Uden at afsløre for meget, kan vi vist godt røbe, at det blev til en lille dans fra syver Race-styregruppens formand Ivan Hansen,

 

Læs mere

07-09-2015 - Dansk Mester 2015

 

For tredje år i træk, kan Steffen og Team-Lindgren igen kalde sig for Dansk Mester, efter en hård sæson med tæt konkurrence helt til sidste heat var blevet kørt.

 

Læs mere

Sponsorer