07-09-2015 - Dansk Mester 2015

 

For tredje år i træk, kan Steffen og Team-Lindgren igen kalde sig for Dansk Mester, efter en hård sæson med tæt konkurrence helt til sidste heat var blevet kørt.

 

Det sidste løb i denne sæson blev kørt på Ring Djursland i denne weekend, og alt klappede som det skulle for Team-Lindgren. Lørdag var der træning og tidtagning, hvor træningen foregik i vådt vejr, blev tidtagningen ved middagstid kørt i tørvejr, og her lykkedes det Steffen at sætte hurtigste tid, med 2 tiendedele af et sekund til den nærmeste Carsten Lauridsen, og Mirza lige så tæt efter Carsten, så der var meget tæt kørsel, om hvem der skulle starte forrest til det første heat, som skulle køres søndag morgen kl. 9.05.

 

Søndag morgen var vi klar til Heat 1, og igen på en våd bane, og i lidt let regn. Steffen fik en god start, og det lykkedes ham at holde førringen fra start til slut, men vigtigst af alt var hvordan Mikkel Holch blev placeret, da det var ham som førte mesterskabet. Mikkel fik en fjerde plads i heatet, og dette gjorde at Steffen nu lå sig i spidsen i mesterskabet med et point. Det stod dog klart at skulle Steffen vinde mesterskabet i år, skulle han i Heat 2 slutte foran Mikkel, og da Steffen vandt første heat, skulle han starte som nummer 5 til andet heat, og Mikkel som nummer 2, da de første 5 bytter placering til Heat 2.

 

Andet heat skulle køres kl 13, så med lidt sol, blæst og andre klasser som kørte på banen, var asfalten tør til dette heat. Steffen fik en god start igen, og avancerede hurtigt til en fjerde plads, hvor han kørte tæt race med Mikkel, Christian og Sigve. I tæt kamp om første pladsen mellem Sigve og Mikkel, kom Mikkel til at ramme bagenden på Sigves bil, hvilket gjorde at han fik en snurretur, og Mikkel kom noget ud af kurs også. Christian kørte forbi de 2 kamphaner, og Steffen lige efter, så nu så det lyst ud for mesterskabet. Det var dog ikke helt tilfredsstillende for Steffen at slutte som nummer 2, så efter tæt kamp, fik han kørt sig forbi Christian, og slut resultatet blev en første plads igen i andet heat, og et DM var i hus.

 

Det var en fantastisk weekend for Team-Lindgren, som vi aldrig glemmer. Familie og venner stod på sidelinjen og hæppede med, og der var fantastisk stemning i klassen som altid, så tak for endnu en fantastisk sæson i Syverrace, og en stor tak til vores sponsorer Agidon, ThermIT, og Garant Hjørring.

 

Vi ses til næste år.

Sponsorer