01-05-2017 - Dårlig start på 2017

 

Padborg Park

I weekenden var syverne tilbage på asfalten efter en lang vinterferie, og alle var klar til at gi den gas og humøret var højt...

 

Lørdag blev en dårlig dag.

Team-Lindgren ankom til Padborg park fredag aften og fik pakket telt og bil ud så alt stod klart til lørdag morgen, hvor træningen skulle køres kl. 8:30. Vejrguderne havde besluttet at det skulle regne hele fredag nat, så lørdag morgen var banen meget våd, dog var regnvejret passeret, så nu ventede vi bare på at solens stråler skulle ramme den kolde asfalt. Træningen gik fint for Team-Lindgren, og Steffen var meget glad for at være tilbage i hans elskede racerbil. Tidtagningen skulle starte lige før middag, og her gik det så helt galt... Steffen havde god fart i bilen og efter 4 omgange, på vej ned af den korte langside begyndte hele bilen at ryste, og inden Steffen nåede at reagere, forsvandt koblingspedalen i bund, og Steffen kørte ind til siden.

Da bilen kom tilbage til pitten stod det klart hvad der var sket, flangen som kardannen er spændt på, havde slået sig løs på motoren og ødelagt en hel del. Efter stor kamp fra teamets mekanikere nåede de lige at få repareret skaden inden heat 1 kl. 13:42, og Steffen nåede lige på banen inden start. Han startede som nummer 5, men kørte sig hurtigt op på en førsteplads, men fik så bøvl med gearkassen, og havde til sidst kun 5 og 6 gear tilbage.

På vej rundt i et sving på 11 omgang, rammer Steffen en stor olieplamage på banen, som Hans Ryser havde smidt, samt noget af Steffen egen olie, da motoren var utæt hvor flangen var slået løs, og Steffen endte weekenden i fangsandet. Motoren var for beskadiget og Teamet besluttede at kaste håndklædet i ringen for denne weekend.

 

Fødselsdag og lækker mad

Christian havde rundet de 40 år, i ugen op til løbet, så han havde besluttet at låne Carsten og Susannes store telt, og holdt en rigtig fin fødselsdag, med rigtig lækker mad og god stemning.

Igen kan vi glæde os over at køre i denne klasse, hvor kammeratskabet er helt i top

 

Team-Lindgren arbejder på højtryk de næste dage, og vi ser frem til om 14 dage, når vi ses på Ring Djursland, og forhåbentlig med mere held og holdbarhed end i denne weekend...

 

 

10-10-2016 - Dansk mester for 4 år i træk

 

Mesterlig afslutning

Så kom weekenden, hvor det sidste løb skulle afvikles. Denne gang på Padborg Park. Efter løbet på Ring Djursland var Danmarksmesterskabet allerede en realitet, men alle i Teamet var alligevel opsat på at slutte af med maner. Klassen satte rekord for året, med 12 tilmelde biler og stemningen var heller ikke til at tage fejl af, syverracerne var klar til at slutte sæsonen af med et brag.

 

Vejrsituationen gav anledning til et par stille bønner, troende eller ej, så er det bare rarest at køre på en tør bane. Sådan skulle det da også gå. Søndagens tidtagning blev kørt i tørvejr og på en bane der tørrede op som omgangene blev kørt. Steffen kørte hurtigste tid, med et sekund ned til Mikkel Holch der fik en andenplads foran Carsten Lauridsen.

Heat 1 skulle køres ved middagstid, og alle kører var klar til at give den fuld gas. Steffen skulle starte forrest efter den gode kvalifikation og fik en flyvende start. Med 18 sekunder ned til nummer to, var spændingen om førstepladsen minimal. Anden og tredjepladsen var der derimod alvorlig hanekamp om, hvilket da også gav anledning til nogle rejehop på tilskuerpladserne. Carsten Lauridsen endte med at køre en flot solid andenplads hjem, med Mikkel Holch lige i ”hælene.”

 

Heat 2 blev kørt ved 14 tiden. Skyerne malede endnu himmelen grå, men igen holdt de venligt regnen tilbage. Steffen startede på en 5.plads og fik igen en flyvende start. Inden første sving var han forbi den første og så blev der kamp om pladserne. På tredje omgang lavede Christian en lille fejl på langsiden og mere skal der ikke til når løbet er så tæt. Steffen greb chancen og lå nu på en andenplads, med udsigten til Mikkel Holch der endnu holdt førstepladsen. På femte omgang fik Steffen rigtig god fart på ned mod banens hurtige venstresving, ”Big Mac” og her lykkedes det Steffen at overhale Mikkel Holch på ydersiden og indtage førerpositionen. På 7 omgang gav Steffen bil nr. 126 alt hvad den kunne og resultatet blev ikke en tur i sandkassen, men derimod forbedrede han sin banerekord med næsten et halvt sekund.

Bilen kørte fantastisk og Steffen var utrolig tilfreds efter løbet. Ivan Hansen, en stolt teamchef og far, kneb et par glædeståre under de store omfavnelser i pitten. Steffen er nu Dansk mester for 4 år i træk, det er aldrig sket før i klassen historie, og i år med 10 første pladser ud af 13 mulige. Så kan det da næsten ikke blive bedre.

 

Det har været endnu en fantastisk sæson for Team-Lindgren, og vi takker alle som støtter os,

familie, venner, sponsorer, fans og dem som sender os gode tanker med på vejen. Vi glæder os allerede til næste sæson, som tyder på kan blive en af de største i rigtig mange år. Flere kørere har meldt deres ankomst og muligvis kommer vi i klassen helt op på 16 biler til start i sæson 2017.

 

Tak for i år, vi ses til næste år.

 

Team Lindgren

 

 

Sponsorer