Syverrace Team fra Nordjylland

Team-Lindgren blev etableret i 2008 og består af 3 Personer, Far "Ivan", Søn "Steffen", og Steffens Onkel "Per" alle fra Nordjylland, hvor Sønnen kører bilen, og faderen og onkelen er mekaniker. Ivan og Steffen købte en Syverracer, samt en lastbil til transport. Lastbilen blev dog i 2013 skiftet ud med Campingvogn og Autotrailer. Teamet har nu kørt syvverace i næsten 8 år, og de sidste 4 år blevet Danske mestre.

Steffen er født i 1980 og bor i Skallerup i Nordjylland. Han arbejder i et IT-firma, og driver i sin fritid firmaet "Team-Lindgren". Han har for en del år siden kørt, folkerace, men har en Onkel som har kørt Syverrace i nogle år, og igennem ham kom Steffen også i gang med at køre denne form af motorsport i 2008. Han har altid villet køre motorsport, og har altid haft fart i blodet som sin fader. Når tiden ikke går med motorsporten, træner han Jiu-Jitsu, hvor han har sort-bælte og står for undervisningen i Hjørring Jiu-Jitsu klub. Yderligere kan han godt lide at slappe af på sofaen med en god film, og så elsker han at rejse, især Dubai, hvor hans Onkel bor, er blevet en favorit destination.

Driver, Steffen Hansen

Ivan er født i 1954 og bor ligesom sønnike også i Skallerup i Nordjylland. Han arbejder i et IT firma i Nordjylland, og driver i sin fritid også firmaet "Team-Lindgren". Han havde for mange år siden en Tankstation i Hjørring sammen med sin kone, hvor de passede stationen og værkstedet. Han kørte i denne tid en del Rally og manøvre og special prøver i en Datsun Violet. Efter denne tid kørte Ivan også en lille smule Folkerace og orienteringsløb, men hans viden som mekaniker kommer fra tiden på værkstedet. Han bor sammen med sin kone igennem mange år, Conny Hansen, og deres 2 hunde, heste og katte, og hvad der ellers er af dyr på landet.

Team-chef, Mekaniker, Ivan Hansen

Per er født i 1957 og bor i Hjørring i Nordjylland. Han arbejder som mekaniker ved Pedersen & Nielsen A/S i Hjørring. Per har rigtig mange års erfaring som mekaniker, og har også tidligere arbejdet på tankstationen som hans bror havde. Her hjalp han også med at bygge den rally bil Ivan kørte i, så Per er fantastisk at have med på banerne, hvor han altid kan hjælpe med at løse de problemer der nu måtte opstå, og han hjælper også meget til hjemme på værkstedet. Per bor sammen med sin kone Joan.

Mekaniker, Per Hansen

Sponsorer