DM
2013
DM
2014
DM
2015
DM
2016
DM/SKM
2017
DM/SKM
2018
Phønix Tag Nordjylland udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager små og store reparationer. Det gode håndværk er i centrum i virksomheden, der har rod i det lokalområde, der arbejdes i, hvilket giver medarbejderne et værdifuldt kendskab til kunderne og deres behov. Samtidig er Phønix Tag Nordjylland A/S en del af i alt 10 selvstændige tagcentre, hvilket blandt andet giver den fordel at have en stor virksomhed i ryggen.
Uanset om du er privat husejer eller entreprenør med ansvar for et større byggeprojekt, kan Phønix Tag Nordjylland A/S med virksomhedens mere end 100-års erfaring rådgive dig igennem hele processen. Vælger du Phønix Tag Nordjylland A/S, har du kun brug for én fagmand til hele dit tag. Virksomheden rådgiver, leverer og isolerer dit tag, og henter selv relevante fagfolk ind, når det bliver nødvendigt. Se mere om virksomheden her… www.phonixtag.dk
Hos Garant i Hjørring kan de hjælpe dig med alt inden for laminat-, vinyl- og trægulve, klinker, tæpper og gardiner, og de leverer din drømmeløsning – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering.
Garant i Hjørring tilbyder løsninger til både private og virksomheder. I samarbejde med førende leverandører sikrer de et sortiment, der tilgodeser moderne og innovative indretningsløsninger til både det private hjem og til professionel brug. Garant råder over et stort korps af faguddannede montører, der med garanti, løser alle opgaver med montage af væg-til-væg-tæpper, gulve, klinker, gardiner og markiser. De tilbyder gratis og uforpligtende rådgivnings- og opmålingsbesøg, og kan tilbyde en totalløsning eller gør-det-selv løsning efter kundens ønske. Se mere om virksomheden her… www.garant.dk
ThermIT laver temperaturmålingssystemer til fødevarebutikker, fødevareproduktion, apoteker, kølebiler, frysebiler, fryserum, serverrum, supermarkeder, kiosker, servicestationer, køkken- og hotelbranchen mm.
ThermIT er en af de førende virksomheder for automatisk temperaturovervågning. ThermIT sikrer, at brugeren får advarsler, hvis temperaturen afviger fra normalen. Ved at sikre en optimal temperatur hjælper systemet virksomheder til at mindske madspild. Overvågningen hjælper med at sikre, at produkter bliver opbevaret optimalt. Virksomheder kan få et godt overblik over deres temperaturer, hvilket kan være med til at spare på strøm og dermed også spare en del penge.
ThermIT er et dansk produceret kvalitetsprodukt med verdens stærkeste sensor. ThermIT sælger deres produkter gennem et stort netværk af kvalificerede sælgere og forhandlere. Se mere om virksomheden her… www.thermit.dk
SPAR Hjørrings vigtigste mål er, at give kunderne den bedste service, de bedste varer og de bedste priser. Mange kører gerne langt for at få den gode service hos de meget fleksible og imødekommende medarbejdere.
Købmanden på Nordens Allé 14 er en moderne butik med et stort udvalg af varer til hverdag og fest. Den lokale købmand sælger også mange produkter fra lokale producenter og leverandører.
Dennis Bak står i spidsen for en dagligvarebutik med cirka 10 ansatte, der holder åbent hver dag året rundt fra klokken 7-21 – med undtagelse af nogle få jule- og nytårsdage, hvor åbningstiden er lidt kortere. www.spar.dk/butik/spar-hjorring
Michael Lyngby etablerede Algebekæmperen i 2005, og lige siden har formålet været at hjælpe private- og erhvervskunder med at vedligeholde facaden på ejendommen. Michael er ekspert i vask af facader og flisebelægninger, og benytter et professionelt anlæg til at forvandle de mest ødelagte overflader til flotte og vedligeholdte flader igen. Michael har målrettet fokuseret på sine kompetencer inden for algebekæmpelse, og derfor er han nu en af de algebekæmpere i Danmark med mest erfaring på området.
Hos Algebekæmperen tilbyder vi professionel algebehandlingfliserens, imprægnering, facaderens  og tagrensning Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev. Vi har mere end 15 års erfaring med effektiv vask af fliser og facader for både private og erhvervsvirksomheder i Nordjylland.
Vi tilbyder pleje og rens af alle vaskbare overflader herunder:
Tage
Facader
Fliser/belægninger
Derudover tilbyder vi overfladebehandlinger, imprægnering og coating alle typer af overflader samt rådgiver om vedligeholdelse af disse.