Phønix Tag Nordjylland udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage, og foretager små og store reparationer. Det gode håndværk er i centrum i virksomheden, der har rod i det lokalområde, der arbejdes i, hvilket giver medarbejderne et værdifuldt kendskab til kunderne og deres behov. Samtidig er Phønix Tag Nordjylland A/S en del af i alt 10 selvstændige tagcentre, hvilket blandt andet giver den fordel at have en stor virksomhed i ryggen.
Uanset om du er privat husejer eller entreprenør med ansvar for et større byggeprojekt, kan Phønix Tag Nordjylland A/S med virksomhedens mere end 100-års erfaring rådgive dig igennem hele processen. Vælger du Phønix Tag Nordjylland A/S, har du kun brug for én fagmand til hele dit tag. Virksomheden rådgiver, leverer og isolerer dit tag, og henter selv relevante fagfolk ind, når det bliver nødvendigt. Se mere om virksomheden her… www.phonixtag.dk
ThermIT laver temperaturmålingssystemer til fødevarebutikker, fødevareproduktion, apoteker, kølebiler, frysebiler, fryserum, serverrum, supermarkeder, kiosker, servicestationer, køkken- og hotelbranchen mm.
ThermIT er en af de førende virksomheder for automatisk temperaturovervågning. ThermIT sikrer, at brugeren får advarsler, hvis temperaturen afviger fra normalen. Ved at sikre en optimal temperatur hjælper systemet virksomheder til at mindske madspild. Overvågningen hjælper med at sikre, at produkter bliver opbevaret optimalt. Virksomheder kan få et godt overblik over deres temperaturer, hvilket kan være med til at spare på strøm og dermed også spare en del penge.
ThermIT er et dansk produceret kvalitetsprodukt med verdens stærkeste sensor. ThermIT sælger deres produkter gennem et stort netværk af kvalificerede sælgere og forhandlere. Se mere om virksomheden her… www.thermit.dk
SPAR Hjørrings vigtigste mål er, at give kunderne den bedste service, de bedste varer og de bedste priser. Mange kører gerne langt for at få den gode service hos de meget fleksible og imødekommende medarbejdere.
Købmanden på Nordens Allé 14 er en moderne butik med et stort udvalg af varer til hverdag og fest. Den lokale købmand sælger også mange produkter fra lokale producenter og leverandører.
Dennis Bak står i spidsen for en dagligvarebutik med cirka 10 ansatte, der holder åbent hver dag året rundt fra klokken 7-21 – med undtagelse af nogle få jule- og nytårsdage, hvor åbningstiden er lidt kortere. www.spar.dk/butik/spar-hjorring
Brdr. Hosbond er Nordjyllands største Ford forhandler. Fra vores fire afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn, sælger vi årligt flere end 3.000 nye og brugte biler, og har flere end 10.000 biler gennem vores autoriserede værksteder. 
Afdelingen i Aalborg er en af blot seks officielle FordStores i Danmark, og er således landsdelens eneste forhandler af de benzindrevne Ford Mustang GT modeller, og de performance baserede RS modeller.