Team-Lindgren

Racerkører, Steffen Lindgren Hansen

Steffen er født i 1980 og bor i Skallerup i Nordjylland. Han ejer og arbejder sammen med sin far, Ivan, virksomheden ThermIT, som leverer trådløs temperaturovervågning, og han driver i sin fritid firmaet ”Team-Lindgren”.

Han har tidligere kørt folkerace og har en onkel, som kørte Seven Racing i flere år. Han inspirerede i 2008 Steffen til også at komme i gang med at køre denne form for motorsport. Han har altid villet køre racerløb og har altid haft fart i blodet – som sin far. Når tiden ikke går med motorsport, spiller han blandt andet squash og cykler for at holde sig i god form og for altid være på toppen, når han sætter sig i sin racerbil.

Steffen startede sin karriere i Seven Racing midt i sæsonen 2008, hvor han købte en bil som ikke var konkurrencedygtig men en god og stabil begynderbil. I halvanden sæson kørte Steffen i denne bil, og på trods af den ringe motorkraft lykkedes det ham alligevel i 2009 at få en tredjeplads i regnvejr, som han elsker at køre i. Til sæson 2010 byggede teamet en større motor i bilen. Valget blev en Suzuki Hayabusa motor, selvom alle i klassen frarådede dette, da de fleste kørte med Yamaha R1 motor, som de kendte meget til.

Den første sæson blev hård med den nye motor, og tre motorer gik op i røg, før teamet fandt en væsentlig fejl. Under byggeriet havde teamet valgt en forkert olietank til smøring af motoren, som gjorde at motoren desværre ikke fik den olie, som den havde brug for, og derfor gik i stykker. Fejlen blev rettet til sæson 2011, og siden har teamet ikke kigget sig tilbage. Steffen har kørt rigtig stabilt og er siden 2011 altid sluttet i Top3 i kampen om det danske mesterskab. Han blev seks år i træk Dansk Mester og to år i træk Skandinavisk Mester.

Steffen elsker at køre racerbil, og han er vild med alle facetterne i motorsporten. Teamet renoverer selv deres motorer og har til og med også bygget et par racerbiler for andre i deres klasse. Hele teamet brænder for denne form for motorsport, og det beviser de med deres resultater gennem de senere år med foreløbig seks danske og to skandinaviske mesterskaber.

Team-Chef, Ivan Lindgren Hansen

Ivan er født i 1954 og bor ligesom sønnike også i Skallerup i Nordjylland. Han ejer og arbejder sammen med sin søn, Steffen, i virksomheden ThermIT, som leverer trådløs temperaturovervågning til mange lande, og han driver i sin fritid firmaet ”Team-Lindgren”.

Ivan drev for mange år siden en tankstation i Hjørring sammen med sin kone, hvor de passede butikken og værkstedet. Hans viden og erfaring som mekaniker stammer blandt andet fra tiden på værkstedet. Han kørte i den tid en del rally samt manøvre- og specialprøver i en Datsun Violet. Derefter kørte Ivan også folkerace og orienteringsløb.

Ivan brænder som sin søn også meget for motorsporten og var i flere år formand for Seven Racing Danmark, som er klassen, teamet deltager i. Han udførte et stort stykke arbejde som klasseformand og har blandt andet sin store del af æren for, at feltet i klassen voksede fra 6 biler til 15 biler. Team-Lindgren har blandt andet købt to biler i Norge, som de har solgt videre til danskere, der gerne ville ud at køre i disse fantastiske racerbiler.

Mekaniker, Per Lindgren Hansen

Per er født i 1957 og bor i Hjørring i Nordjylland. Han arbejder som mekaniker og har rigtig mange års erfaring i branchen. Han arbejdede tidligere på tankstationen, som hans bror ejede. Her hjalp han også med at bygge den rallybil, som Ivan kørte i, så Per er fantastisk at have med på banerne.

Per elsker som sin bror og nevø også motorsporten og har været med i teamet fra starten. Han kender bilen ud og ind. Per er for Steffen uundværlig på banen, hvor han sørger for, at bilen altid er klar til at konkurrere om topplaceringer. Sker der noget med bilen, er Per altid den første, som springer til for at løse problemet. Han hjælper Steffen med set up af bilen, og de er rigtige gode til at arbejde sammen om at få det bedste ud af bilen og Steffens evner bag rattet.